Agenda

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

The Future Of Asset Management: Indeksointi, Smart Beta ja indeksien rooli institutionaalisissa strategioissa

Ei vain passiivisten rahastojen sijoittajien tarvitse tietää indeksoinnista. Kun indeksit kattavat nykyään erilaisia sijoitusstrategioita, jokaisen omaisuudenomistajan on arvioitava uudelleen, mitä osaa salkustaan voisi ja kannattaisi jäljitellä.
Miten pitkälle “älykkään betan” indeksit voivat mennä aktiivisten varainhoitajien korvaamisessa? Tässä istunnossa asiantuntijapaneelin jäsenet tarkastelevat omaisuudenhoidon tulevaisuutta.

 • Indeksointi ja aktiivinen hallinnointi
 • Benchmarkien kehitys ja valinta
 • Räätälöidyt vertailuindeksit, älykkäät indeksit ja omaisuudenhoidon tulevaisuus

Kriittiset päätökset: Indeksituottojen arvon lisääminen

Indexrahastojen hallinnointi mahdollistaa erilaisia tapoja lisätä arvoa vertailuindeksin tuottoon, olipa kyse sitten arvopaperien lainaamisesta, indeksijohdannaisten käytöstä tai salkkujen asemoinnista indeksin tasapainottamista varten. Tässä istunnossa panelistit arvioivat, oikeuttavatko “indeksiplussatuotot” niiden saavuttamiseksi otetut riskit. Lisäksi tarkastelemme indeksointia ja siirtymävaiheen hallintaa, joka on keskeinen aihe institutionaalisille omaisuudenomistajille.

 • “Indeksiplussatuotot” lainauksen ja swapien avulla – lisäarvoa vai riskialtista rahoitusjärjestelyä?
 • Indexin ja salkun tasapainottamisen hallinta
 • Minimoidaan siirtymäkustannukset

Aamupäivän verkostoitumistauko Obligaatioiden indeksointi

Indeksointi on siirtynyt paljon pidemmälle kuin sen juuret ovat olleet osakemarkkinoilla, ja joukkolaina-indeksin seuraajat ovat saaneet viime vuosina valtavasti sijoituksia. Edelleen käydään kuitenkin vilkasta keskustelua siitä, miten indeksointi olisi parasta markkinoilla, joilla kaupankäynti tapahtuu tyypillisesti pörssin ulkopuolella ja jotka voivat kuivua kokoon vaikeina aikoina. Tässä paneelissa tarkastelemme viimeisimpiä suuntauksia korkotuottojen indeksoinnissa. Tässä paneelissa tarkastelemme viimeisimpiä suuntauksia korkotuottojen indeksoinnissa.

 • Pörssistä OTC:hen – kaupankäyntikelpoisten hintojen varmistaminen
 • Cap-painotus joukkovelkakirjaindekseissä – hyvät ja huonot puolet
 • Korko-, luotto- ja likviditeettiriskien vertailu

Accessing Emerging Markets: Does Indexing Work?

Tulevat markkinat asettavat indeksitoimittajille ja indeksiseurantaan erikoistuneille rahastonhoitajille erityisiä haasteita. Onko indeksistrategian seuraaminen EM-markkinoilla järkevää, vai säilyttävätkö aktiiviset rahastonhoitajat vakuuttavan etulyöntiaseman? Kuinka luotettavia vertailuindeksit ovat ja mitkä ovat mahdolliset sudenkuopat, joista on syytä olla tietoinen? Panelistit tarkastelevat, miten parhaiten pääsee kehittyville osake- ja korkomarkkinoille.

 • Tulevat markkinat – aktiivisten varainhoitajien viimeinen linnake?
 • §Puolella ja vastaan maaindeksointia
 • Miten luotettavia indeksit ovat kehittyvillä markkinoilla?
Siehe auch  Is Bitcoin legal? - IndexUniverse Crypto

Lounas delegaateille ja puhujille Keynote Luncheon Address
Exposed: Blowing The Whistle On Olympus The Yield Gap: Indexing For Income

Lähes nollakorot aiheuttavat valtavia paineita pitkän aikavälin säästösuunnitelmille. Tässä istunnossa indeksialan asiantuntijat tarkastelevat tapoja, joilla vertailuindeksejä kehitetään tuottojen tuottamiseksi eri omaisuusluokista. Oikean indeksin valinta ja kustannusten jälkeisten tuottojen mittaaminen on ratkaisevan tärkeää – tutkimme miksi.

 • Osakeindeksit tuottoa varten
 • Tuottojen hankkiminen muista omaisuuslajeista
 • Mikä on indeksitrackerin tuotto transaktiokulujen ja verojen jälkeen?

Challenges For The Buy-Side: Pyöreän pöydän keskustelu

Eläkekassat, hyväntekeväisyysjärjestöt ja valtion sijoitusrahastot kiinnittävät yhä enemmän huomiota indeksipohjaisiin salkkuihin. Vanhassa maailmassa rahastojen edunvalvojat delegoivat vastuun sijoittamisesta aktiivisille rahastonhoitajille. Mitä tapahtuu nyt ja kuka kantaa vastuun, jos asiat menevät pieleen? Tässä istunnossa johtavat institutionaaliset sijoittajat ja muut asiantuntijat kertovat näkemyksiään parhaasta tavasta hallita pitkän aikavälin indeksipohjaista strategiaa.

 • Toteutuksen haasteet eläke- ja lahjoitusrahastoille
 • Varallisuusallokaatioiden hallinta
 • Kuka vastaa, jos asiat menevät pieleen?

The Index Effect: Fakta vai fantasia?

Kriitikot väittävät, että indeksirahastojen käytön lisääntyminen aiheuttaa vääristyneitä vaikutuksia sijoittajien ja markkinoiden käyttäytymiseen, alkaen siitä, että se nostaa osakemarkkinoiden sisäisiä korrelaatioita ja aiheuttaa arvostuseroja yleisimmin seurattujen vertailuindeksien jäsenten ja muiden kuin jäsenten välillä. Johtaako indeksointi tehottomampaan omistajaohjaukseen? Tässä istunnossa panelistit tarkastelevat:

 • Indeksoinnin vaikutus sijoittajien ja markkinoiden käyttäytymiseen
 • .

 • Korostavatko passiiviset rahastot korrelaatioita?
 • Indeksointi ja corporate governance

Volatiliteetin hallinta: Tail Risk Indeksit

Volatiliteetti-indekseistä on tullut iso bisnes, kun sijoittajat ovat huolissaan salkkujensa suojaamisesta ennakoimattomilta markkinoiden laskuilta. Mutta suojaavatko ne todella alaspäin suuntautuvaa riskiä ja mitkä ovat niiden käytön kustannukset? Onko olemassa vaihtoehtoisia tapoja hallita riskipyrkimyksiä? Asiantuntijapaneelin jäsenet tutkivat yhtä ajankohtaisimmista indekseihin liittyvistä kysymyksistä.

 • Volatiliteetti-indeksin hyvät ja huonot puolet
 • Carry-kustannusten hallinta
 • Osakkeiden välisen häntäriskin suojaaminen indekseillä
Siehe auch  Bitcoin Robot Demo Accounts

[yasr_overall_rating size=“small“]