meistä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

IndexUniverse.eu on julkaisu, joka keskittyy rahoitusindekseihin, indeksirahastoihin, pörssinoteerattuihin rahastoihin (ETF) ja indeksiin perustuvia strategioita käyttäviin sijoituksiin. Uutisemme, kommenttimme ja erikoisartikkelimme on suunnattu eurooppalaiselle yleisölle. Tavoitteenamme on olla opettavainen, ajatuksia herättävä ja näkökulmaltaan täysin riippumaton.IndexUniverse.eu julkaisee myös Journal of Indexes Europe -lehteä, joka on kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvä painettu julkaisu, joka käsittelee rahoitusindeksoinnin viimeisimpiä suuntauksia.Järjestämme vuosittain Euroopan johtavia ETF- ja indeksointikonferensseja sekä säännöllisiä syventäviä webinaareja ETF- ja indeksiin liittyvistä aiheista.Yhteydenottosähköpostiosoitteemme onJos tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jim Wiandt Perustaja, toimitusjohtaja, julkaisija

Jim Wiandt on yrityksen perustaja, toimitusjohtaja ja julkaisija IndexUniverse.com, IndexUniverse.eu, ETF Report, Journal of Indexes (JoI) ja Journal of Indexes Europe (JoI Europe) -julkaisuissa.Jim Wiandt perusti Index Universen vuonna 1999 ja visioi, että hänestä tulisi indeksejä, indeksirahastoja ja ETF-rahastoja koskevan tiedon ja analyysin keskus. Samana vuonna hän osti The Journal of Index Issues -lehden Dow Jonesilta ja muutti julkaisun täysin riippumattomaksi lehdeksi, jolla on laaja tuki indeksialan toimijoilta. Jim siirtyi varhain ETF-rahastoihin ostamalla Exchange-Traded Funds Reportin (maailman pitkäikäisin ETF-uutiskirje) vuonna 2003. Jim on toiminut Compton’s Encyclopedyn toimittajana ja kirjoittajana ja työskennellyt sopimustoimittajana Länsi-Afrikassa palveltuaan rauhanturvajoukoissa Nigerissä. Hän on valmistunut Tuftsin yliopistosta vuonna 1991.

Paul Amery Päätoimittaja

Paul Amery auttoi perustamaan IndexUniverse.eu-sivuston vuonna 2008 ja Journal of Indexes Europe -julkaisun vuonna 2011 ja on molempien julkaisujen päätoimittaja. Hän on kirjoittanut myös Financial Timesiin, Money Weekiin, Global Custodianiin, Money Senseen, The Weekiin, Investment Weekiin, Professional Advisoriin ja Campden FB:hen. Hän on kirjoittanut lukuja kahteen kirjaan: Paul nimettiin vuoden sijoitustoimittajaksi State Streetin vuoden 2012 institutionaalisen lehdistön palkinnoissa. Ennen siirtymistään journalismiin Paul työskenteli rahoitusanalyytikkona, kauppiaana ja rahastonhoitajana Schrodersin, Cargillin, ING:n ja Insightin palveluksessa. Lisäksi hän toimi 1990-luvun puolivälissä kaksi vuotta Ukrainan valtiovarainministerin neuvonantajana. Paul valmistui Cambridgen yliopistosta venäjän ja ranskan kielen ensiluokkaisella tutkinnolla vuonna 1986, ja hän on suorittanut maisterintutkinnon Oxfordin yliopistossa. Hänellä on ammattipätevyys sijoitusanalyysin ja rahastonhoidon alalla, ja hän on suorittanut kvantitatiivisen rahoituksen tutkinnon (Certificate in Quantitative Finance) tutkinnon osat.

Siehe auch  US-Infrastrukturgesetz könnte Kryptofirmen schwer zusetzen - IndexUniverse Crypto

Rebecca Hampson
Varatoimittaja

Rebecca Hampson tuli IndexUniverse.eu:n palvelukseen syyskuussa 2012 Dow Jones Corporationista, jossa hän työskenteli Financial Newsin kaupankäynti- ja teknologiatoimituksessa, jossa hän käsitteli ETF-rahastoja ja hyödykkeitä. Siellä ollessaan hän julkaisi myös verkossa Wall Street Journalissa. Hän on kirjoittanut ETF-rahastoista siitä lähtien, kun hän aloitti toimittajan uransa Structured Products Magazinen palveluksessa, ja hän suhtautuu intohimoisesti markkinoihin, joiden kehityksen hän on nähnyt viime vuosina. Rebecca opiskeli Lontoossa sekä perus- että jatko-opintoja, ja hänellä on tutkinnot journalismista ja oikeustieteestä.

[yasr_overall_rating size=“small“]