Sijoitusvinkkejä ETF ja Kryptovaluutat – IndexUniverse Crypto

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

IndexUniverse.eu on julkaisu, joka keskittyy rahoitusindekseihin, kryptovaluuttoihin, indeksirahastoihin, pörssinoteerattuihin rahastoihin (ETF) ja indeksipohjaisia strategioita käyttävään sijoittamiseen. Uutisemme, kommenttimme ja erikoisartikkelimme on suunnattu eurooppalaiselle yleisölle. Tavoitteenamme on olla opettavainen, ajatuksia herättävä ja näkökulmaltaan täysin riippumaton.

IndexUniverse.eu julkaisee myös Journal of Indexes Europe -lehteä, joka ilmestyy kahdesti kuussa ja jossa käsitellään rahoitusindeksoinnin uusimpia suuntauksia.

Järjestämme vuosittain Euroopan johtavia ETF- ja indeksointikonferensseja sekä säännöllisesti syventäviä webinaareja ETF- ja indeksiin liittyvistä aiheista.

Viimeisimmät postauksemme:

Monet maat ovat ottaneet johtoaseman CBDC (Central Bank Digital Currency) -valuutan luomisessa. Työ keskuspankkien digitaalivaluuttojen kehittämiseksi on käynnissä. Yritysten lohkoketjuyritys Guardtimen tutkimusraportin mukaan, jos CBDC lanseerataan, aikuiset 10 maasta todennäköisesti…

Teslan ja SpaceX:n toimitusjohtaja Elon Musk paljasti tuoreessa lausunnossaan omistavansa kolme merkittävää kryptovaluuttaa bitcoinin, ethereumin ja dogecoinin. Hän paljasti myös, että hänen yrityksillään SpaceX ja Tesla, on bitcoin. Hän sanoi,…

Nyrkkeilyn entinen raskaansarjan maailmanmestari ja tunnettu nyrkkeilijä Mike Tyson twiittasi sunnuntaina ja kysyi seuraajiltaan, pitävätkö he parempana bitcoinia vai ethereumia. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Mike Tyson näytteli rooliaan…

Teslan ja SpaceX:n toimitusjohtaja Elon Musk on twiitannut Dogecoinista. Hän myös vaihtoi profiilikuvansa Twitterissä. Hänen uudessa profiilikuvassaan Shiba Inu -kuva viittaa Dogecoiniin. Lisäksi Coinbasen tietojen mukaan Dogecoinin arvo kasvoi 1250…

Bitcoin-kustannukset, jotka ovat vaihtaneet suurelta osin jonnekin 30 000 ja 42 000 dollarin välille lähes kahden kuukauden ajan, ovat ylittäneet ja yli-testanneet tämän ulottuvuuden alaosan viime aikoina. Maailman suosituin digitaalinen…

54 % fintech-asiantuntijoista arvioi odottaa, että Bitcoin ohittaa kansallisten pankkien antamat valuutat maailman rahassa vuoteen 2050 mennessä. Siirtyminen voi tapahtua myös vuoteen 2035 mennessä, kuten 29 prosenttia vastaajista ilmoitti. Suurin…

Yhdysvaltain keskuspankin pääjohtaja Jerome Powell sanoi että kryptovaluuttoja ei tarvita, jos on olemassa digitaalinen dollari. Tämä on yksi hänen vahvimmista argumenteistaan, hän sanoi, eikä Yhdysvallat koskaan menettäisi varantovaluutta-asemaansa. Digitaalinen dollari…

Siehe auch  About Us

July 17, 2021July 17, 2021

Viime kuukausien aikana bitcoinin arvo on laskenut merkittävästi. Pääasiassa bitcoinin arvo on vaihdellut 30 000 dollarin rajan tuntumassa jo yli 60 päivän ajan. Kesäkuun 22. päivänä 2021 bitcoinin alhaisin arvo…

Vanha valas vuodelta 2012 päätti siirtää 740 bitcoinia noin 26 miljoonan dollarin arvosta 12. heinäkuuta 2021. Nämä kolikot olivat tämän henkilön käytössä 9 vuotta. Kun tämä valas hankki 740 bitcoinia,…

July 15, 2021July 15, 2021

Vaikka meemikryptovaluutan kuva oli kaikkialla Brandonbilt Motorsportsin No. 68 Chevrolet Camarossa NASCAR Xfinity -sarjan kilpailussa Atlantassa, baby dogen arvo laski hieman viime viikon aikana. Tilastojen mukaan viimeisen seitsemän päivän aikana…

[yasr_overall_rating size=“small“]